Tjänster

Foto, Film & drönare

Vi hjälper er som företag och privatperson med fotografering, film och drönar flygningar. Behöver ni fotografier till en hemsida, eller reklamfilmer så har ni kommit rätt. med hjälp av en systemkamera och en drönare kan vi hjälpa er att utvecklas och sprida erat budskap vidare. Vi tar fotografier och film på allt från människor, objekt och byggnader osv. Allt utifrån era önskemål.

Nedanför hittar ni ett galleri med ett urplock av fotografier vi tagit. 

Galleri

Behöver ni hjälp med enkla media lösningar? Vi hjälper er!

Hemsidor

Vi hjälper er som företag med skapande och kontinuerliga uppdateringar av er hemsida. Vi skapar våra hemsidor i WordPress och detta görs i nära samarbete med er som kund för att eran hemsidan ska spegla er som företag på bästa sätt. Nära samarbete görs i form av möten där vi samtalar om hur era önskemål ser ut och om exempelvis någon speciell design önskas och vad ni vill den ska innehålla i stort och sedan mer i detalj.

Nedanför kan ni klicka på olika företag som vi skapat hemsidor åt. 

Hemsidor vi har skapat

Behöver du en hemsida?

Ritningar

Har du en dröm om ett nytt hus, garage eller varför inte ett objekt du vill bygga men inte vet hur du ska skapa en ritning är det nått vi kan hjälpa er med. Vi gör enklare bygghandlingar/ konstruktionsritningar i 3D CAD.  En bygghandling ger en övergripande bild av det man vill bygga och var man vill bygga det exempelvis ett hus eller ett garage. En konstruktionsritning är en detaljerad ritning av hur man bygger exempelvis en truckpall och dess ingående delar. Exempel på ritningar bredvid. huset är en bygghandling och truckpallen är en konstruktionsritning 

Behöver du hjälp med ritningar?

IT-lösningar

Inom it-lösningar kan vi hjälpa er att felsöka datorer och servrar. Samt rådgivning kring nya inköp av datorer. Vi kan även hjälpa er att att felsöka wi-fi nätverk och ge er rådgivning om hur ni kan optimera erat nätverk. Vi kan även hjälpa till med lagring av data. 

Har ni några problem inom dessa områden tveka inte att höra av er